G4S humane patrole

G4S humane patrole isporučile pomoć u dvanaest gradova!
Članovi ustanove koje je G4S tim posetio.

Kompanija G4S, lider u industriji bezbednosti, prethodnu godinu završila je na jedan od najlepših načina: Decembar je prošao na točkovima koji su vozili donacije ustanovama socijalne zaštite u čak dvanaest gradova na teritoriji Srbije. Projekat pod nazivom “G4S humane patrole” imao je “zadatak” da zajedno sa ustanovama utvrdi koja sredstva bi bila odgovarajuća pomoć u ovom trenutku i da, potom,  tu pomoć i isporuči. G4S i inače ima svoj tim patrola i intervencija kojima svakodnevno sprečava krađe i požare, širom Srbije.

“Izabrali smo dvanaest gradova u kojima poslujemo i isti broj institucija sa kojima do sada nismo sarađivali. Članovi menadžment tima su posetili svaku od ustanova i u razgovoru sa njihovim predstavnicima bliže upoznali način rada, ali i svakodnevne izazove sa kojima se susreću. Ovo nije bila samo aktivnost društveno-odgovornog poslovanja, već iskrena namera naše kompanije da doprinese boljitku zajednice u kojoj naši zaposleni žive i rade. U nekim od ustanova imali smo prilike da upoznamo i korisnike usluga, pa bismo svaki put u povratku bili nasmejani, u pratnji jakih i jednistvenih utisaka, baš kao što su i deca sa kojima smo se družili”, rekla je Bojana Vesić Antić, direktorka Sektora ljudskih resursa u G4S-u.

hum5 Bojana Vesić Antić sa delegacijom Fondacije SOS Dečija sela Srbija

Spisak ustanova koje su G4S humane patrole obišle obuhvataju: Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka" (Subotica),  Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” (Sremska Kamenica), Dom za nezbrinutu decu “Jefimija” (Kruševac), Dom za decu i omladinu “Duško Radović” (Niš), Centar za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, Dom za decu i omladinu "Stanko Paunović” (Negotin), Udruženje za pomoć MNRO u Vranju, Fondaciju SOS Dečija sela Srbija, Centar za socijalni rad - Ustanova za decu i mlade “Šabac”,  Dom  za decu i omladinu "Spomenak" (Pančevo), Centar za pružanje usluga socijalne zaštite “Zračak” (Čačak), kao i Udruženje za pomoć deci sa posebnim potrebama “Naši snovi” u Valjevu.

hum2 G4S Srbija Marko Šukilović - G4S sa članovima Udruženja za pomoć MNRO u Vranju

hum1 Srđan Vračar - G4S u poseti Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka" (Subotica)

hum6 G4S humane patrole u čačanskom “Zračku”

“Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, donacije su najvećim delom podrazumevale zaštitna sredstva i sredstva za higijenu. Donirali smo, takođe, opremu za sportsku salu, laptop računare, opremu za video nadzor, vaučere za kupovinu odeće i obuće, tehniku poput štampača i druge stavke koje su ustanovama i korisnicima bile neophodne. Nadamo se da će u 2022. godini G4S humane patrole biti u mogućnosti da pod lakšim okolnostima obraduju sve ove divne ljude. Bez maski, a sa više zajedno provedenog vremena. A do tada svima želim da budu na sigurnom i bezbedni,” izjavio je generalni direktor Dawid Sold.

hum4 Dawid Sold u razgovoru sa Mirjanom Novakov, direktorkom Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd